Van dievenpad naar hazenpad

vrijdag 18 september 2015

Purmerend - De politie zoekt getuigen van een poging straatroof donderdagochtend rond 10.50 uur op het Leeuwerikplein in Purmerend. Een 14-jarige inwoner van Purmerend werd daar op straat aangevallen door een onbekend gebleven man.

Het slachtoffer liep op dat moment bij het fietspad richting de rotonde aan de PJ Oudlaan. Daar werd de jongen door de dader aangesproken. Vervolgens werd er hard aan zijn tas getrokken. De jongen moest zijn tas afgeven en dit werd met de woorden: "geef mij die tas, anders sla ik je in elkaar", kracht bijgezet. De dader voegde ook het woord bij de daad en gaf het slachtoffer een vuistslag in het gezicht.

Toen er twee personen met een hond aan kwamen lopen koos de dader eieren voor zijn geld en ging er hardlopend vandoor in de richting van het voetgangerstunneltje . Het slachtoffer kan de verdachte als volgt omschrijven: man, negroïde, rond de 16-18 jaar, 1,80 lang. De verdachte had een vlassig snorretje en vlechtjes strak over zijn hoofd gevlochten tot in zijn nek. Hij droeg een driekwart jas met capuchon met bontkraag, een stone-washed spijkerbroek en witte sportschoenen met rode strepen.

De politie komt graag in Contact met getuigen. Mensen met informatie worden verzocht Contact op te nemen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2015225875

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Marken | 112 alarmeringen Marken | Goedkoop Tanken in Marken | Supermarkten in Marken | Weerbericht Marken