Drie mannen aangehouden voor inbraak

maandag 19 januari 2015

Almere - Op vrijdag 16 januari heeft de politie drie mannen uit Almere aangehouden op verdenking van een inbraak in een woning die een dag eerder plaatsvond.

Op donderdag 15 januari kregen agenten een melding van eenverdachte situatie op de Mahoniestraat. Hier aangekomen zagen zij een aantalmannen met een televisie slepen. Deze werd vanuit een rode auto verplaatst naarde woning. De personen die deze televisie aan het tillen waren, zijn dooragenten gecontroleerd. Dit bleken een 19-jarige man, een 23-jarige man en een24-jarige man, allen uit Almere, te zijn. Op dat moment kon er geen strafbaarfeit worden ontdekt.

Inbraakmelding

Die vrijdag kregen agenten de melding van een voltooide inbraakaan de Samoastraat. De bewoner van een kamer in dit pand gaf aan dat deze kamerwas opengebroken en dat zijn televisie was gestolen. Deze inbraak hadplaatsgevonden in de dagen tussen 13 januari en 16 januari. Getuigen hadden eenrode auto bij de woning gezien.

Aanhouding

Al snel maakten agenten de link naar de eerder aangetroffen verdachtesituatie aan de Mahoniestraat. De drie eerder gecontroleerde mannen zijn dan ooklater die dag aangehouden omdat zij ervan verdacht worden de televisie te hebbenontvreemd uit de kamer aan de Samoastraat. De politie onderzoekt de zaak.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Marken | 112 alarmeringen Marken | Goedkoop Tanken in Marken | Supermarkten in Marken | Weerbericht Marken