Woninginbraak Purmerend

donderdag 28 maart 2013

Purmerend - De politie heeft een onderzoek ingesteld na de melding van een inbraak in een woning op het Rosa Luxemburgpark. Woensdagavond rond 20.20 uur kwam de melding van de inbraak binnen bij de politie en is er door de politie met meerdere eenheden in de woning en in de directe omgeving gezocht naar de mogelijke daders

Helaas werden er geen inbrekers aangetroffen. Volgens eengetuige zouden drie lichtgetinte mannen, van wie er eentje met een baardje, bijde woning zijn gezien. Dit drietal hadden donkere kleding aan en allen warentussen de 25-35 jaar oud. Ook de hondengeleider van de politie heeft met zijnhond gespeurd in de omgeving. De politie is op zoek naar getuigen van dezewoninginbraak. Mensen die woensdagavond tussen 20.00 uur en 20.50 uur in deomgeving van het Rosa Luxemburgpark iets verdachts hebben gezien, wordenvriendelijk verzocht Contact op te nemen met de politie in Purmerend via0900-8844.

De politie besteedt veel aandacht aan het opsporen vanverdachten van woninginbraken. Dat gebeurt onder meer met technisch onderzoek enbuurtonderzoek. Op het gebied van preventie werkt de politie nauw samen metgemeenten. Burgers kunnen zelf ook veel doen om een inbraak in hun woning tevoorkmen. Zorg bijvoorbeeld voor goed hang- en sluitwerk en leg geenhuissleutels onder de deurmat of in de bloembak. Tip de politie als u verdachtepersonen of voertuigen in uw woonomgeving ziet. Noteer signalement, kenteken enbijzonderheden. Heeft u verdachte personen of voertuigen gezien, neem dancontact op met de politie: 0900-8844 (lokaal tarief).

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Marken | 112 alarmeringen Marken | Goedkoop Tanken in Marken | Supermarkten in Marken | Weerbericht Marken