Overval in supermarkt

vrijdag 11 november 2016

Almere - Donderdagavond 10 november pleegde een onbekende man een overval op een supermarkt aan de Jaagmeent. De recherche zoekt getuigen.

Rond 18.30 uur kwam de man de supermarkt binnen. Hij bedreigde een caissière met een op een vuurwapengelijkend voorwerp en eiste geld. Toen zij aangaf dit niet te hebben, schoot de man in de lucht. Hij liep naar een andere kassa, deed er een greep uit en ging de winkel uit. Hij rende richting de fietspadtunnel onder de Oosterdreef, stapte voor de tunnel op een gereedstaande fiets en fietste weg door de tunnel.Meerdere agenten zochten in samenwerking met de politiehelikopter in de omgeving naar de man, hij werd niet gevonden. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De man heeft een blank tot licht getint uiterlijk, een lang/slungelig postuur en is rond de 20 jaar. Hij droeg donkere kleding en een capuchon. Hij had zijn gezicht bedekt en reed op een damesfiets. Het op een vuurwapen gelijkend voorwerp betrof waarschijnlijk een alarmpistool.

Getuigen die iets gezien hebben van de overval, en nog niet met de politie hebben gesproken, wordt verzocht zich te melden. Ook mensen die andere informatie hebben, zoals de vluchtroute van de verdachte, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche. Dat kan via 0900-8844 of via www.politie.nl. Daar kunnen ook foto’s en/of filmpjes worden geüpload. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Marken | 112 alarmeringen Marken | Goedkoop Tanken in Marken | Supermarkten in Marken | Weerbericht Marken